Veglasagne
Modifierad klassisk veglasagne med ett fusk som gör den riktigt god!
Röra 1:
Spenat
Keso
Muskot
Salt
Peppar
Tina upp spenaten, smaksätt och rör i keso. Klart!
Röra 2:
Färdig pastasås
Lök
Vitlök
1 buljongtärning
Valfria grönsaker, exempelvis:
Zucchini
Aubergine
Morot
Majs
Fräs lök och vitlök. fortsätt med de andra grönsakerna. blanda i pastasåsen. Klart!
Varva sen bara de här två rörorna i olika lager. Om du har ost så ta i lite sådan också.. För att få den extra god kan du ju alltid göra lite bechamelsås också och hälla på sist. In i ugnen så lång tid som det står på lasagneplattornas förpackning!
Röra 1:
Spenat
Keso
Muskot
Salt
Peppar
Tina upp spenaten, smaksätt och rör i keso. Klart!
Röra 2:
Färdig pastasås
Lök
Vitlök
1 buljongtärning
Valfria grönsaker, exempelvis:
Zucchini
Aubergine
Morot
Majs
Fräs lök och vitlök. fortsätt med de andra grönsakerna. blanda i pastasåsen. Klart!
Varva sen bara de här två rörorna i olika lager. Om du har ost så ta i lite sådan också.. För att få den extra god kan du ju alltid göra lite bechamelsås också och hälla på sist. In i ugnen så lång tid som det står på lasagneplattornas förpackning!